Përhapja globale e koronavirusit ka ndryshuar jetën e përditshme në mënyra të thella – dhe ka të ngjarë të riformulojë të ardhmen .
Luhatshmëria e tregut nuk ndihet kurrë mirë.  Lloji që ne jemi ndjerë mes pandemisë së koronavirusit ka qenë veçanërisht i taksueshëm.  Sigurisht, ky nuk është një moment i zakonshëm në histori.  Do të jetë një moment përcaktues për individët, bizneset dhe industritë në mbarë botën.Investitorët afatgjatë të aksioneve e dinë se po blejnë vlerën e ardhshme të perceptuar të një kompanie.  Kjo është pikërisht arsyeja pse është e rëndësishme të shikojmë gjatë disa javëve të ardhshme deri në muajt dhe vitet e ardhshme.  Shanset janë që bota do të duket shumë më ndryshe se sa kur filluam vitin 2020 – dhe kjo mund të nënkuptojë dyer të reja për investitorët për të eksploruar.
 Sot do të përqendrohem në pesë fusha që unë mendoj se mund të duken shumë të ndryshme pasi bota rikalibrohet nga një krizë shëndetësore që testoi çdo aspekt të jetës së përditshme.