Financimi i bizneseve start up

Ne besojme se mund te zhvillojme dhe arrim rezultate te medha duke ndihmuar njerëzit të investojnë në gjërat në të cilat besojnë, të kenë një pasion deri tek lidhje emocionale …pasi kjo është ajo që ne jemi , nje grup i perbere nga njerez me ide te qarta per tu zhvilluar dhe per te bere me pasion ate qe ne dime te bejme me se miri.