Rreth CEO

Ne te gjithe mund te jemi ajo cfare ne kemi enderruar gjithmon,mjafton qe ne te zgjohemi pozitiv dhe te punojme fort per ti realizuar ato enderra dhe jo thjesht te kthehemi nga krahu tjeter dhe te vazhdojme te enderrojme duke i lene thjesht enderra..cit.Lauret Xhangoli
Lauret Xhangoli është themeluesi dhe CEO i EA INVESTMENT GROUP “. Nje kompani e cila u themelua ne vitin 2019 ,ku pjese e se ciles jane dhe disa biznese te suksesshme ne fushen e investimeve ne prona elitare ,ne shitje te produkteve cilesore online,ne fushen e marketingut 360 grad si edhe se fundmi duke sjell edhe nje produksion televiziv.
Laureti mbart mbi vete mbi 10 vjet eksperienc ne fushen e shitjes dhe investimeve strategjike ne fushen e pronave te patundshme por edhe ne sherbimin e klienteve duke ju ofruar atyre produkte te nje cilesie shume te lart  me nje cmim shume te favorshem.
Lauret beson se partneret e kompanis por edhe klientet qe na besojne investimet e tyre  kane nevojë për një kuptim në kohë reale të perfitimeve qe do kene nga investime e tyre si edhe te marrin konsultat me te mira per ti orientuar drejt investimeve te zgjuara dhe fitim-prurese.
Laureti beson se progresi ndodh kur një qytet mund të rrisë kapitalin që i nevojitet për të kaluar një projekt jetësor.  Zhvillimi ndodh kur rindërtohen lagjet, pronarët e bizneseve të vogla mësojnë mënyra të reja për të prosperuar, dhe kur organizatat përdorin obligacione inovative për të financuar ruajtjen e mjedisit dhe për të nxitur mundësi ekonomike në komunitetet rurale.

Vizion0%

Profesionalizem / Eksperience0%

Konsulence0%