Wanting to be someone else is a waste of who you are. – Kurt Cobain

Wanting to be someone else is a waste of who you are. – Kurt Cobain

— Wanting to be someone else is a waste of who you are. – Kurt Cobain
  1. Ne si qenie njerezore kemi gjithmon manin qe te jemi si te tjeret, dhe eshte disi normale pasi te gjithe kemi idhuje te cilet i ndjekim dhe i kemi si shembuj suksesi.

Por a mos vall duke u munduar te behemi si dikush tjeter po lem mbase dore ate qe ne jemi sot, pra vetveten tone ?