Projekte te Realizuara

EA  Realestate

Agjensia imobiliare EA Realestate u krijua si rrjedhoje e nevojes se kerkesave te klienteve tane per te investuar ne prona elitare.
EA Realestate solli risi ne tregun imobiliar duke adoptuar me sukses sistemin PCC me ane te fushates se marketingut te titulluar : “Super agjenti je ti ” ne te cilen kushdo pavarisht profesionit dhe  qe kishte njohuri dhe donte te perfshihej ne ndermjetsimin e shit-blerjes duke perfituar 50 % te komisionit te shitjes.
Inovacioni tjeter EA Realestate solli ishte dhe slogani i saj : Bli,Shit ,Investo
Ne te cilen ne sollem nje sherbim 3n1 per klientet tane duke i ndimuar te blinin pronen e tyre te enderrave , duke shitur pronen e tyre ekzistuese ,ose duke i ndimuar qe ata te investonin ne keto prona duke marre te ardhura mujore.
www.ea.com.al

Aria online shop

Aria online shop, platforma me e re dixhitale e shitjes se produkteve te perdorimit te gjere , ku do perfshijme te gjitha nevojat dhe kerkesat e konsumatoreve ne te gjithe vendit.
Slogani jone eshte : Produkti qe ti do ,veten nje klik larg.

CP Marketing Solution

Kompanitë që fitojnë më shumë klientë janë ato që i vendosin klientët e tyre përpara dëshirës së tyre për të shitur më shumë sende..
Ne do krijojme per ju fushata te ndryshme marketingu me ane te cilave ajo që thoni dhe si e thoni atë kur dëshironi të shpjegoni se sa i mrekullueshëm është produkti juaj dhe pse njerëzit duhet ta blejnë atë.