Investimet ne tregun imobiliar

Prona konsiderohet gjithashtu si një investim në rritje sepse çmimi i shtëpive dhe pronave të tjera mund të rritet ndjeshëm për një periudhë afatmesme deri në afat të gjatë.
Ne kemi portofolin tone te pronave por qe jemi gjithmon ne kerkim te pronave te reja si edhe se shpejti mund te kemi mundesine e realizimit te projekteve tona ne fushen e ndertimit.